Garantii

Bijuteriile Atlantis Gold sunt produse cu grijă şi cu materiale de calitate, motiv pentru care oferim politici generoase de returnare şi granţie.

Garanţia cu privire la calitatea aurului din care sunt confecţionate este pe întreaga viaţă (certificatele care atesta, că produsele sunt confecţionate din aur de 14 k (585) sau 18 k (750).

In cazul defecţiunilor de fabricaţie, Atlantis Gold vă va repara gratuit produsul ,dacă se respectă termenii şi condiţiile garanţiei.

Atentie!

Toate reaparaţiile vor fi supuse inspecţiei de către echipa de asigurare a calităţii. Atunci când în urma analizei ( inspecţiei produsului) se determină că daunele nu au fost cauzate de un defect de fabricaţie veţi fi anunţaţi şi informaţi cu privire la costurile pentru serviciile de repraţie.

Termeni şi condiţii:

Garanţia este elgibilă numai pentru defecţiunile producătorului şi nu acoperă deformările şi pagubele cauzate accidental prin utilizarea lor greşită, neglijenţă, servicii neautorizate(la un alt atelier) sau prin uzura sau rupere.
Garanţia este nulă atunci cand produsul a fost modificat, s-a redimensionat sau reparat la un alt bujutier decat Atlantis Gold.
Atlantis Gold nu îşi asumă responsabilitatea pentru pietre sau piese lipsă (în cazul pierderii unei piese sau pietre de către client).

Sunt exonerate de la garanţie:

  • bijuteriile decolorate datorită expunerii la substanţe chimice, piscine sau jacuzzi, apă sărată,clor sau sulf, machiaj, parfum, fixativ;
  • bijuteriile zgâriate, cauzate de uzura generlă sau folosirea incorectă;
  • bijuteriile îndoite , sau uzate în zona ghearelor ce permit pietrei sa cadă.

Toate bijuteriile comercializate pe atlantisgold.ro sunt certificate conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor Agenţiei Naţionale a Protecţiei Consumatorului.